• Jouw start in de waterbouw

Praktijkervaring in een uitdagende omgeving

Studenten en starters

Ben je gedreven, creatief en op zoek naar een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Wij zoeken doorlopend 'watertalent'. Je kunt bij ons aan de slag in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng.

Stage

 

Of het nu om een stage of een afstudeerplek gaat, wij bieden veel mogelijkheden die aansluiten op jouw studie en wensen. Wij begeleiden studenten in maritieme, civieltechnische en diverse kantoorfuncties. 

Onze stagiaires maken echt onderdeel uit van het team op de afdeling waar zij werkzaam zijn. Gedurende je stage word je begeleid door ervaren collega's en krijg je eigen verantwoordelijke taken. Ben je leergierig en klaar om in een uitdagende omgeving praktijkervaring op te doen? Stuur dan je stageaanvraag met je cv naar sollicitatie@herik.nl

 

Project Engineer Brandon doorliep zijn stages bij Van den Herik en dat bleek een hele goede keuze:

Stage lopen bij Van den Herik - Project Engineer Brandon

 

Starterposities

 

Ben je pas of bijna afgestudeerd en op zoek naar een leuke werkplek in de waterbouw? Start dan je loopbaan bij Van den Herik. Wij bieden de mogelijkheid aan om na een oriëntatieperiode een specifieke richting te kiezen. 

Als starter bij Van den Herik kom je op het bedrijfsbureau of in de uitvoering terecht. Je werkt in een team van mensen met verschillende achtergronden waarbij je altijd kunt rekenen op begeleiding van ervaren collega's. 

Diverse disciplines


Er zijn diverse disciplines waarop je je kunt richten. Je kiest een discipline waarin je wilt starten. Nadat je in die discipline voldoende ervaring hebt opgedaan, kun je overstappen op een van de andere disciplines. Nadat je het bedrijf breed hebt leren kennen kun je doorgroeien in het gebied dat jou het meeste aanspreekt. Opleiding en training

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen. We investeren in opleidingen, trainingen en cursussen die bij jouw functie passen, of die bedrijfsbreed zijn. Zo kun je te maken krijgen met zowel vakinhoudelijke als persoonlijke trainingen. 


Jouw start!

Als starter begin je op een van deze afdelingen:

Projectverwerving

Hier sta je aan de basis van het bedrijf. Jouw uitdaging ligt in het creatief bekijken van potentiële projecten, zodat de meest optimale aanbieding wordt opgesteld. Je krijgt te maken met ontwerpvarianten, uitvoeringsmethoden, omgevingsmanagement, risicoanalyses en duurzaamheid. Je werkt in een team nauw samen en hebt contact met externe partijen. Je bezoekt projectlocaties, inlichtingen en aanbestedingen. 

Projectengineering

Wanneer een project is aangenomen komt deze bij jou terecht. Samen met je collega's van de projectverwerving start je de voorbereiding van het werk. Je vormt een team samen met de projectleiding en uitvoering. Tijdens je werk krijg je te maken met ontwerpen, aanvragen van vergunningen, opstellen van plannen en planningen. Gedurende de uitvoering begeleid je het project en onderhoud je contact met de opdrachtgever en andere externe partijen. Je gaat op werkbezoek en woont bouwvergaderingen bij. 

Uitvoering

Als uitvoerder ben jij degene die in het veld staat. Je bent het dagelijks aanspreekpunt voor zowel je collega's, als de opdrachtgever en de omgeving. Op het project coördineer je de werkzaamheden en bewaak je de vooruitgang. Je bent de persoon die de mensen op de locatie motiveert en je draagt zorg voor een veilig, verantwoord en efficiënt werkproces. Daarnaast woon je bouwvergaderingen bij en rapporteer je aan de projectleiding en de werkvoorbereiding. Je bent de spil op het project. Een goede uitvoering is cruciaal voor een succesvol werk. 

Kom jij in aanmerking?
Heb je een afgeronde relevante opleiding op mbo-, hbo-, of wo-niveau? Ben je gedreven en kun je niet wachten om mee te werken aan mooie waterbouwprojecten? Dan ben jij degene die wij zoeken! Stuur je motivatie en cv op naar sollicitatie@herik.nl.

Wil je alles nog eens rustig terug lezen? Download dan hier onze flyer met alle informatie.