• Van-den-Herik-Maas

    betrokken bij mens, dier en milieu

  • Van-den-Herik-Maas
Bewust actief met onze maatschappelijke rol

Sponsor- en donatiebeleid

Wij kennen onze maatschappelijke rol en dragen dagelijks de verantwoordelijkheden die daar bij horen. Goede zorg voor de mens, het milieu en de maatschappij speelt een belangrijke rol in al onze werkzaamheden. Wij vinden het om die reden belangrijk om naast onze werkzaamheden ook op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren. 

Jaarlijks krijgen wij vele sponsor- en donatieverzoeken. Wij kunnen deze niet allemaal inwilligen en hebben een aantal criteria waarop verzoeken getoetst* worden. Criteria die in lijn liggen met onze kernwaarden en onze activiteiten.
 
Lokale betrokkenheid
Wij kennen de omgeving en weten wat er speelt. Lokale betrokkenheid is belangrijk voor ons. We zijn lokaal betrokken in de omgeving van ons hoofdkantoor te Sliedrecht, maar ook in de omgeving van de projecten die we uitvoeren.
 
Waterbouw
Waterbouw is onze core business. Uw sponsorverzoek dient een relatie te hebben met onze kernactiviteit. Dit kan zich vertalen in onderwijs, maar ook in (innovatieve) ontwikkelingen of onderzoeken die ondersteuning nodig hebben.