• meer dan 70 jaar ervaring

Recht toe recht aan met alle ruimte voor ontplooiing

Van den Herik als werkgever

Van den Herik is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de Waterbouw. Binnen onze markt zijn wij een middelgrote speler. Wij hebben ongeveer 200 medewerkers en beschikken over een grote eigen vloot en ander materieel.

Onze platte structuur is kenmerkend voor wie wij zijn. Wij kennen een informele werksfeer, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu, waarderen de ‘recht toe recht aan’ cultuur, zijn betrokken en willen bijdragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf.
 
Organisatiestructuur
Klik hier om onze organisatiestructuur te bekijken.
 
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij passen de CAO bouw en waterbouw toe. Salarissen zijn marktconform en je bent verzekerd van een goede pensioenregeling.
 
Opleidingen
Wij investeren in het opleiden en trainen van onze medewerkers. Deze kunnen op eigen initiatief aangedragen worden, of vanuit de organisatie. Alleen met goede vakmensen kunnen wij blijven presteren zoals wij doen. Van onze werknemers verwachten wij ook een investering; 100% inzet, samenwerking, goede prestaties en de wil om te ontwikkelen.
 
Buitenland
Alle medewerkers kunnen worden ingezet voor projecten in het buitenland. Wanneer je in het buitenland voor ons werkzaam bent kennen wij goede uitzendvoorwaarden